zaterdag 13 augustus 2022

Alles over Altena

Buurt fel tegen hoogbouw op locatie De Kelder

1 mei 2015 (door WerkendamNet)

HANK - Zes bewoners van de Buitendijk in Hank die een appartementencomplex van ruim tien meter hoog tegenover hun woningen dreigen te krijgen hebben de Raad van State woensdag gevraagd dit plan tegen te houden. Er is haast bij, want Van Dinteren Onroerende Zaken bv, eigenaar van het terrein en discotheek De Kelder die gesloopt gaat worden, wil zo snel mogelijk beginnen. Er komen 25 appartementen voor senioren die een huur kunnen betalen van meer dan 700 euro en er komt een medische post met huisartsen en fysiotherapeuten.

Lees hier verder...
 

Lees meer over:

rechter hank kelder
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.