vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Overval woning Veen op TV bij Bureau Brabant

30 april 2015 (door AalburgNet)

VEEN - Het televisieprogramma Bureau Brabant besteedt maandagavond 4 mei aandacht aan de gewelddadige overval op een echtpaar in hun woning aan de Veense Put.

Op 25 september 2014 wordt rond 07.00 uur 's ochtends een overval gepleegd op een echtpaar in hun woning in de Veense Put. De man des huizes staat op het punt om te vertrekken en opent de serredeur. Hij staat dan oog in oog met een overvaller die direct een pistool op de man richt. Er ontstaat een explosie van geweld waarbij zowel de man als de vrouw des huizes flinke vuistslagen van de overvallers krijgen. In alle tumult wordt er een schot gelost en dan houden na bijna 45 minuten de overvallers het voor gezien. Ze laten de slachtoffers zwaar gewond achter. Er werd slechts een klein geldbedrag buitgemaakt. Waarom werd er zo extreem veel geweld gebruikt? Wie waren deze overvallers? Help ons deze afschuwelijke overval op te lossen.

Uitzending
Maandagavond om 18.15 uur is de eerste uitzending van Bureau Brabant bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.15 uur.
 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.