donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Henno - City - Timmermans nu ook in de keukens

30 april 2015 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Henno en Priscilla Timmermans starten vanuit Wijk en Aalburg met de verkoop van City Keukens: handgemaakte keukens op maat die te bewonderen en te koop zijn in de showroom aan de Ambachtstraat.

Timmermans: 'Wij denken niet in standaardmaten en standaardmodules. Hierdoor kunnen we bijna alle wensen realiseren. De “moeilijke” hoekjes in een keuken zijn voor ons juist een mooie uitdaging. In elk detail is het echte vakwerk terug te zien. De keukens die wij maken zijn exclusief, landelijk, nostalgisch, klassiek of juist modern. Doordat we echt handwerk leveren kunnen we elke stijl keuken maken, wij maken wat klanten bedenken. City Keukens is een keuken- en interieurbouwbedrijf waar alles uit de eigen professionele werkplaats komt, waar mensen werken met de beste machines.'

Meer
Maar er is meer... Eind 2013 opende Timmermans Motel The City en breidde in maart 2015 uit met een beauty centrum: City sun. Beide gelegen aan de Veense steeg 17 in Veen. De bedrijven hebben zich gehuisvest op het voormalige terrein van Outlaw City.

(Foto: een keuken uit de showroom van City Keukens)

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.