dinsdag 19 oktober 2021

Alles over Altena

Andel houdt zichzelf prima schoon...

28 april 2015 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Samen sta je sterk. Dat moet ongetwiojfeld het motto zijn voor de dorpsbewoners van andel die heel regelmatig zwerfafval opruimen. Men doet dat in verschillende teams. Zo zorgen de inwoners samen voor een schoon en netjes Andel.

Vorige week heeft Gerrit Jan van der Zwaan samen met de achtste-groepers van de Voetsiusschool zwerfvuil opgeruimd rond de school. Enthousiast hebben school en Van der Zwaan afgesproken dat voortaan vier keer per jaar te doen.

De gemeente levert materialen zoals knijpers en afvalzakken en haalt ook het verzamelde afval op. Zo blijft de omgeving mooi schoon.

(Foto gemeente Woudrichem)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.