woensdag 22 maart 2023

Alles over Altena

Uitbreiding zendgebied Oke FM naar Zaltbommel definitief

24 april 2015 (door AalburgNet)

AALBURG - Gisteren heeft de Aalburgse Omroep Stichting haar tienjarig jubileum mogen vieren. Tegelijkertijd kregen de vrijwilligers van Oké FM een mooi cadeau van het Commissariaat voor de Media. Namelijk, toestemming. Zo is het nu definitief dat het station mag gaan uitzenden in de gemeente Zaltbommel.

Een woordvoerder van Oké FM laat weten: 'Het Commissariaat is akkoord gegaan met onze uitbreiding. Dit betekent dat ons niets meer in de weg staat om te gaan uitzenden in de gemeente Zaltbommel. Het bestuur zal nu samen met de technici een plan van aanpak gaan maken om ons station te gaan uitrollen naar de gemeente Zaltbommel.'

Start
Naar verwachting zal het station medio augustus gaan starten met uitzenden in de gemeente Zaltbommel. De vergunning voor deze gemeente loopt tot 2020. Ook de zendvergunning voor de gemeente Aalburg werd overigens verlengd. De raad was eerder akkoord gegaan.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.