donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Ook OV Heusden bruist mee met de Lente in Aalburg

17 april 2015 (door AalburgNet)

AALBURG - Lente in Aalburg | Binnen & Buiten. Onder dat motto organiseert Ondernemersvereniging (OV) Aalburg een tweedaags event. Samen met Winkeliersvereniging Hart van Aalburg en Stichting Het Oude Kerkje wordt op 24 en 25 april op drie plekken een evenement op poten gezet. Binnen zijn de de voorjaarsmarkt in d'Alburcht en een bruidsbeurs in het Oude Kerkje. Buiten is de Oranjemarkt op de Markt. Een pendelbus verbindt de drie lokaties aan elkaar.

Ook de ondernemersvereniging uit de Vesting van Heusden is dit keer van de partij. Dit in het kader van een samenwerking tussen OV Heusden en OV Aalburg die najaar 2014 een feit werd. Waar ondernemers uit beide plaatsen elkaar kunnen versterken, dan wordt er samengewerkt. Zo introduceert OV Heusden-vesting op De voorjaarsmakrt een kleurwedstrijd voor jong en oud om iedereen bij de lente te betrekken. De kleurplaten kunnen vanaf 24 april bij de winkels in de vesting worden opgehaald.

Schilderij
De Heusdense tulpenschilder Adry  heeft hiervoor een duo lentekleurplaat gemaakt die tot 1 juli ingeleverd kan worden bij Berg en Braam in de Nieuwstraat in Heusden-Vesting. Natuurlijk valt er ook iets leuks te winnen: een schilderworkshop bij Adry voor twee om samen met Adry een eigen schilderij te maken

Meer informatie op:  www.adry.nl/workshops-kleurwedstrijd  en www.vesting-heusden.nl  

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.