maandag 29 november 2021

Alles over Altena

Samenwerkingsadvies Cees Veerman bekend op 12 mei

15 april 2015 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Cees Veerman zal op dinsdag 12 mei aanstaande zijn advies over de samenwerking binnen het Land van Heusden en Altena komen toelichten. Preocesbegeleider Veerman geeft opening van zaken aan de samenwerkingsstuurgroep en de pers. Dat gebeurt op het gemeentehuis in Wijk en Aalburg.

Het Kontakt laat weten: 'Omdat het advies van Veerman in eerste instantie gericht is aan het college van Gedeputeerde Staten, zullen de colleges van B&W op 12 mei nog geen inhoudelijke reactie geven.'
 

Zie ook:

Lees meer over:

Altena samenwerking cees veerman
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.