woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Succesvol Startersevent bij Rabobank Altena

14 april 2015 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Op maandagavond 13 april vond het Startersevent bij Rabobank Altena plaats. Door de combinatie van praktische tips en inspirerende verhalen was de avond zowel informatief als inspirerend voor startende ondernemers.

‘Starters’ konden deze avond hun vragen stellen aan een aantal lokale ondernemers. Verti advies & partners, HV Media, TekstAtelier®, Noteboom Personal Organising, CultuurPuntAltena, Bouwman Van Dommelen advocaten, BedrijvenKring Altena en de adviseurs van Rabobank Altena stonden klaar voor een informatief gesprek.

Aandeel in elkaar
Met dit startersevent legde Rabobank Altena verbinding tussen startende en gevestigde ondernemers. Deze laatsten konden de ‘beginners’ ondersteunen met de ervaring die zij hebben opgedaan en uiteraard ook met de kennis die zij hebben binnen hun branche. Aan de hand van een evaluatie, met lokale alswel met startende ondernemers, wordt bekeken of dit event wellicht kan worden herhaald op een dan nader te bepalen datum.

Inloop
Op maandag 11 mei is er een Inloopavond voor ondernemers op het kantoor van Rabobank Altena in Almkerk. Tijdens deze avond kunnen ondernemers vragen stellen aan adviseurs van de Rabobank over bijvoorbeeld verzekeren en betalen.
 

Lees meer over:

ondernemers Rabobank starters
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.