maandag 29 november 2021

Alles over Altena

Regio gaat naar EO-jongerendag

11 april 2015 (door AalburgNet)

REGIO - Zaterdag 6 juni wordt weer de EO-jongerendag gehouden in het Gelredome in Arnhem. Het thema van de EO-Jongerendag is dit jaar ‘Jesus is’. Met ‘Jesus is’ wordt Jezus centraal gesteld. Vanuit Genderen rijdt er weer een bus naar Arnhem. Wie mee wil, dient zich op te geven.

'We geloven dat Hij niet alleen op 6 juni in ons midden zal zijn, maar dat Hij ook een levende realiteit wil zijn in het leven van iedereen die komt. ‘Jesus is’ geeft ook ruimte om zelf in te vullen wie Hij is voor jou. Geboekte artiesten zijn Switchfoot, Hillsong Young & Free, Draw The Parade en Royal Tailor. Ook dit jaar rijdt er vanuit de streek weer een bus naar dit evenement', laat de organisatie weten.

Wil je graag mee? Bestel zelf een kaartje bij http://www.eo.nl/beam/evenement/eojongerendag/ en reserveer een plaats in de bus via het volgende formulier: Opgaveformulier Bus EO jongerendag 2015

Bus
De bus vertrekt om half elf vanaf het kerkplein van de Gereformeerde Kerk in Genderen. De kosten van de bus zijn € 12,50 pp en de reservering is pas definitief als het bedrag op de bankrekening van Hennie Bouman uit Genderen is overgemaakt, NL11RABO0373354797 t.n.v. H.J. Bouman-van den Heuvel.
 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.