dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

VV Sleeuwijk start op de Roef techniektraining voor E en F-pupillen

11 april 2015 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - Door de komst van het kunstgras kunnen de leden van VV Sleeuwijk in het nieuwe seizoen extra activiteiten gaan doen. Zo kan de club nu - komend seizoen - voor de F en E-pupillen een keer in de twee weken op donderdagavond  techniektraining verzorgen.

Door de Technische Commissie is Romano Calor bereid gevonden deze trainingen te gaan geven. Calor staat in de regio bekend als een gepassioneerd techniektrainer en ziet het als een missie om het gedachtegoed van Wiel Coerver uit te dragen. Hij is een gediplomeerd techniek trainer die de ontwikkelingen op dat gebied op de voet volgt.

De club laat weten: 'Voor iedere voetballer, jongen of meisje, getalenteerd of niet getalenteerd is er veel winst te behalen door specifiek op techniek te trainen.' Het is de bedoeling dat de  F en  E -pupillen deze training gaan krijgen op donderdagmiddag/avond. De F-pupillen zullen starten om 16.15 uur en om 17:30 uur is het de beurt aan de E-pupillen. Romano zal bij het geven van die trainingen ondersteund worden door eigen trainers.

Train de trainer
VV Sleeuwijk vervolgt: 'De aangeboden trainingen hebben dus ook als doel om volgens het principe van “Train de trainer”  ook onze eigen trainingen qua techniek op een hoger niveau te krijgen. Romano zal onze trainers die hem gaan meehelpen in  een praktische instructie bijeenkomst aan het begin van het seizoen wegwijs maken in de Coerver-methodiek en vervolgens zal dat tijdens de trainingen verder uitgebouwd worden. Aan het begin van het seizoen zullen we de definitieve data en tijden van de trainingen bekend maken.

Trainers die tijd en zin hebben om Romano behulpzaam te zijn, kunnen zich melden bij het jeugdbestuur of technische commissie.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.