maandag 15 augustus 2022

Alles over Altena

Hank krijgt eigen dorpsgedicht

10 april 2015 (door WerkendamNet)

HANK - Op zaterdag 18 april wordt aan het begin van de Kunstroute Hank een gedicht onthuld dat door Dorpsdichter Marcel Vaandrager speciaal voor Hank is geschreven. De dorpsdichter heeft zich laten leiden door de rijke geschiedenis van Hank.

Het is het tweede gedicht dat Marcel voor een van de dorpen van Werkendam heeft geschreven; eerder was Dussen al aan de beurt. De dorpsdichter wil er een goede gewoonte van maken om voor elk van de vijf dorpen van Werkendam een gedicht te schrijven dat dan tijdens de kunstroute in het betreffende dorp wordt onthuld.

Bij het ‘Sluiske’, de voormalige haven van Hank, is afgelopen dagen al het frame neergezet waarin het doek met het gedicht komt. Over het gedicht zelf wil Marcel weinig kwijt, want het moet een verrassing blijven.

Op 18 april om 12.00 uur wordt het gedicht onthuld door de organisatoren van de kunstroute en voorgedragen door Marcel. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om er bij te zijn. De kunstroute is op 18 en 19 april van 13.00 uur tot 16.30 uur.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.