zaterdag 27 november 2021

Alles over Altena

Vijf inbraken in Rijswijk

6 april 2015 (door WoudrichemNet)

RIJSWIJK - REGIO - Afgelopen nacht (zondag op maandag) werden maar liefst vijf inbraken gepleegd in Rijswijk. Dat gebeurde onder meer in de Kruisstraat en aan de Maasdijk. Daar werd de dader overlopen, maar werd de politie niet gebeld.

Ook de Gereformeerde kerk in Giessen/Rijswijk werd bezocht. Daar vertrokken de onverlaten met een beetje wisselgeld.

De wijkagent roept iedereen op die iets gezien heeft dit per ommegaande te melden: 'In verband met inbraken in het hele gebied van Altena, is er interesse in verdachte auto's met Oost-Europese kentekens. Zien is melden. Samen doen!'

Daarom: 0900 8844. Of beld Misdaad Anoniem.

Lees meer over:

Politie Inbraak Altena oproep
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.