donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Autocross Woudrichem stopt ermee

4 april 2015 (door WoudrichemNet)
Woudrichem - Bijna veertig jaar lang hebben Muziekvereniging Kunst na Strijd en Voetbalvereniging Woudrichem samen een autocross georganiseerd op Hemelvaartsdag. Jaarlijks weer een spektakel waar veel toeschouwers met veel plezier kwamen kijken en autocrossers graag hun rondes maakten. 
 
Vorig jaar is er niet gecrost omdat er geen geschikt stukje land gevonden kon worden. Het Autocrosscomité heeft afgelopen jaar gezocht naar mogelijkheden om dit jaar weer te gaan crossen. Een combinatie van oorzaken heeft er toe geleid dat er besloten is in zijn geheel te stoppen met de autocross. De doelstelling is altijd geweest om middels een voor publiek en coureurs leuke crossdag de kassen van de organiserende verengingen wat te spekken. De opbrengsten zijn helaas niet meegegroeid met de steeds toenemende kosten om de dag in goede en veilige banen te kunnen leiden.
 
"Autocross Woudrichem bedankt bij deze alle trouwe toeschouwers, coureurs, sponsoren, gemeente en vrijwilligers die al die jaren gezorgd hebben voor een gezellige en succesvolle Autocross op Hemelvaartsdag!"
 
Vervanging
Organisatie van het crossgedeelte zelf was de laatste jaren in handen van Autocrossclub Geffen, deze is er gelukkig in geslaagd om op Hemelvaartsdag een vervangende cross te organiseren in Werkhoven, zie voor meer informatie de website autocrossclubgeffen.nl.  

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.