zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Ladies Night VV Sleeuwijk een topper

2 april 2015 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - Voetbal speelt in de harten van de Sleeuwijkse ladies. De vierde editie van Ladies Only bracht dit jaar maar liefst 130 meisjes, meiden en dames op de been. Al het Sleeuwijkse vrouwenvolk zat op de Roef deze avond.

Bij aankomst werden de meiden opgewacht door de übermeister damesvoetbal René Baks, die hen de teamindeling bekend maakte. Er waren 14 gemixte teams gemaakt met een tweedeling naar leeftijd, meisjes en dames:  van Ajax tot FC Twente, van Club Bruggen, PSV tot natuurlijk VV Sleeuwijk. Zelfs twee teams van Tikkie anders meiden werden er opgetrommeld en daardoor moest de zaak eventjes iets eerder dicht dan normaal deze vrijdag; alles voor ontspanning en voetbal, top meiden! Na een broodje en een soepje hield Marlou Peeters, speelster van PSV en NL elftal, een speech over haar voetbalcarrière. 

Natuurlijk was er ook even tijd voor een fotomoment met de meisjes. Vervolgens organiseerde ze de warming-up voor alle deelnemers en floot ze de aftrap  van een avond vol wedstrijdjes met plezier en fanatisme! De scheidsrechters werden door een zestal jongens verzorgd; Randall, Danny, Achmed, Thijmen, Bobby, Brain,  hoe mooi kan het zijn in een wei vol met dames!

Daarnaast waren er nog  een aantal jongens actief bij de organisatie: Lars, Bret, Ties, Jenner en Ricardo. Allemaal super bedankt jongens! Elk team speelde 3 wedstrijden en rond 21.30 waren de finales van de dames en de meisjes! In de pauzes stond er fruit en drinken klaar en was er de mogelijkheid tot het shoppen in de VV Sleeuwijk fanshop. DJ Martijn en Erwin zorgden voor een gezellige muziek invulling deze avond. PSV werd bij de dames, ja ook bij de dames, en ADO den Haag werd bij de meisjes kampioen.

Na de wedstrijden werd er een draaironde gehouden met vele prijzen. Er waren vele mooi prijzen van de plaatselijke ondernemers: AH, DA, Hubo, Miss & Mrs, 100% voetbal, Theetuin binnen en buiten, Hollywoud, ’t Schooltje, Tikkie Anders, KNVB, Danny, Jip, Aureus Kliniek, Jeannette’s Hairstyling, Pedicure ’t Vosje, Dierenwinkel Hak, Massage Jacqueline Swart, Cara Nova, Verba, Roli sport, Shoeby en Groentetuin Gorinchem. Na afloop kreeg iedereen een Goodie bag van de KNVB naar huis, met daarin natuurlijk als grote voorbeelden onze Oranje leeuwinnen en een inschrijfformulier voor enthousiaste nieuwelingen.

Uit alle berichten bleek dat iedereen het super naar haar zin had gehad en ook de organisatie was erg enthousiast over deze gezellige meidenavond! Volgend jaar gaan we voor het eerste lustrum! (VV Sleeuwijk)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.