maandag 29 november 2021

Alles over Altena

VVN Altena legt schoolkids 'dode hoek' uit

30 maart 2015 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Op 26 maart is VVV Altena met een grote vrachtauto bij basisschool d'Uylenborch in Almkerk geweest om de leerlingen van groep 7 en 8 de gevaren van de dode hoek bij vrachtauto's en landbouwvoertuigen uit te leggen.

De leerkracht liet binnen een DVD zien en de leerlingen kregen enkele vragen te beantwoorden over de dode hoek. Buiten konden de kids zelf ervaren hoe het zicht van een vrachtwagenchauffeur is door even plaats te nemen in de cabine. Dat was dikke pret.

Aan de hand van de reacties viel af te leiden dat de kinderen het niet alleen leuk vonden, maar er ook iets van hebben opgestoken.

(Foto VVN Altena)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.