dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

Sparta'30 weer op sterkte met keeper en trainers

28 maart 2015 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - De afgelopen week heeft de technische commissie senioren Sparta’30 een akkoord bereikt met keeper Jeffrey van der Loo. Van der Loo is op dit  moment eerste keeper van Roda Boys 1. Door zijn komst van Jeffrey naar Sparta ’30 is het ontstane keeperstekort voor de selectie, welke was ontstaan door het vertrek van Bas Visser naar Altena adequaat opgelost.

In een eerder stadium was al een akkoord bereikt met Christol van Campenhout als keeperstrainer van Sparta 1, 2, A en B. De trainer heeft zijn sporen verdiend bij N.A.C Breda en RBC Roosendaal. Na zijn professionele carrière is Christol bij een reeks van clubs keeperstrainer bij eerste elftallen en jeugdelftallen geweest. Op dit moment is Van Campenhout keeperstrainer van jeugdselecties A t/m D Kozakken Boys. Hij gaat zich bij Sparta’30 niet alleen richten op de bovengenoemde elftallen, maar zijn kennis en vaardigheden ook overbrengen op de keepers en keepertrainers van de lagere jeugdelftallen.

Hersteltrainer
De commisse laat verder weten: 'Op medisch gebied kunnen we tot slot melden dat hersteltrainer- verzorger Sparta’30 1 Rob Verhagen het komend seizoen 2015- 2016, hersteltrainer- verzorger blijft. Voor het tweede elftal heeft Edwin Kant zich beschikbaar gesteld. Edwin Kant vervangt hiermee Jan van Bruggen welke om persoonlijke redenen heeft bedankt.'

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.