zaterdag 27 november 2021

Alles over Altena

Melk-Drive viert tienjarig bestaan met melk en koeiekop

26 maart 2015 (door AalburgNet)

GENDEREN - De Melk-Drive in Genderen bestaat vandaag op de kop af tien jaar.  Dat vierden de ondernemers uit Genderen met een melktoost én een koeiekop, een cadeau dat zij zichzelf hebben gegeven... Een fraaie, en vooral opvallende geveluiting die afkomstig is van de tekentafel van TekstAtelier uit Wijk en Aalburg.

Het was donderdag 26 maart 2015 tien jaar geleden dat de Melk-Drive als eerste in Nederland - via de importeur - de gelijknamige excursieboerderij opende. Een mijlpaal dus. Om die reden nodigde het ondernemersechtpaar Ron en Laura Leijser iedereen uit met hen te proosten op dat jubileum met een heerlijk glas boerenmelk. Wie kwam, kon gratis - zélf - een liter melk tappen.

Koeiekop
De ondernemers wilden een opvallende en frisse uiting op de gevel van de stal en zochten contact met TekstAtelier. De ontwerpers van het fullservice reclamebureau gingen aan de slag, bedachten het idee en kwamen tot een geslaagde uiting. Zij voegden daar de slogan aan toe: 'Tap HIER zélf uw koeverse melk...' De reclamemakers van TekstAtelier laten weten: 'Door een goede samenwerking met Ron en Laura konden we tot dit goede resultaat komen. Zij zijn zeer tevreden. Dan zijn wij er ook content mee.'

Voor wie de Provincialeweg-Zuid (N283) uitrijdt naar Genderen is de enorme uiting niet te missen... Het Land van Heusden en Altena heeft er dus een landmark, een beeldbepalend element, bij: 'De Koeiekop bij Genderen...'

Excursie
Op het Genderse platteland ontvangen Ron en Laura verenigingen, scholen, bedrijven of andere geïnteresseerden. 'Onze moderne certificeerde educatieboerderij heeft veel te bieden en staat open voor iedereen, ook voor mensen met een beperking.'

TekstAtelier uit Wijk en Aalburg staat te boek als 'tekstfabriek en creatieve reclamemakerij'. Zij verzorgden eerder ook de totale gevelaankleding van Verti advies en partners (administratie en belastingadviseurs) aan de Kortestraat, ook uit Wijk en Aalburg.

(Foto's TekstAtelier)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.