vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Het Willem reist af naar Mechelen

26 maart 2015 (door AalburgNet)

AALBURG - Het Willem gaat een uit naar Mechelen, Belgie. Op Hemelvaartsdag, donderdag 14 mei a.s., wordt deze citytrip georganiseerd. De leerlingen gaan met eigen vervoer.

Behalve dat het een prachtige historische stad in Vlaanderen is, op 115 kilomter afstand, heeft het net als Andel een Romboutstoren. Het hoogtepunt van de trip zal dan ook een bezoek zijn aan de imposante Sint Rombouts kathedraal. Vanaf de bijna honderd meter hoge toren zal dan de splinternieuwe Rombouts-Jan Claesen klok worden ingeluid.

Optreden
Het Aelskoor Van Alles Wâ reist die dag speciaal af om dit memorabele moment met koorzang op te luisteren. Voor de liefhebbers volgt hierna de razend populaire 7CQ fotowandeling door de prachtige stad. Wandelaars worden uitgedaagd zich te laten sponsoren voor een wandeling. Natuurlijk ontvangen alle deelnemers een Romboutsklokje als aandenken.

Consumpties zijn voor eigen rekening want de opbrengst is voor het werkgelegenheidsproject  van Evelien en Wilson www.WE4Kenya.com  Onze Hervormde zusters en broeders fietsen voor het project van Paulien van Oijen in Nepal.

Lees meer over:

Het Willem Oranje College
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.