dinsdag 16 april 2024

Alles over Altena

Dussense Boys Vrouwen verliezen

26 maart 2015 (door WerkendamNet)

DUSSEN - Op een ijskoude ochtend moest deze wedstrijd afgewerkt worden. Drie nederlagen op rij zorgden ervoor dat De Dussense Boys vrouwen deze competitie nergens meer voor spelen.

De eerste 20 minuten waren van beide kanten heel matig en er waren nagenoeg geen kansen. OVV’67 was matig, maar iets beter in vorm dan wij en ze kregen één kans en die viel er gelijk in. Chanel kwam van achteruit het doel aanstormen, maar de keepster hield er de bal uit. Meer viel niet te vertellen over de eerste helft.

Ruststand: 0-1.

Na rust werd het er allemaal niet beter op, en was OVV’67 gewoon beter dan ons. Dussen kwam nog wel op 1-1 door Chanel, maar voor de rest ging er heel veel verkeerd. Vlak voor het einde kwam nog een wirwarsituatie in het Dussense doel, waardoor het uiteindelijk 1-2 werd in een slechte wedstrijd