maandag 29 november 2021

Alles over Altena

Opnieuw serie inbraken in de regio

16 maart 2015 (door AalburgNet)

ALTENA - De inbraakgolf van de achterliggende weken lijkt onverminderd aan te houden. Opnieuw werden de afgelopen dagen woningen door leden van het dievengilde bezocht.

In Genderen gebeurde dat aan de Hoofdstraat. Gisteren tussen 11.00 en 21 uur was er een inbraak in een woning. Het slot van de achterdeur werd geforceerd.

In Wijk en Aalburg aan de Tempelierstraat. Gisteravond inbraak in een woning aldaar. Eén van de gestolen spullen werd buiten gevonden. De poltie stelt een sporenonderzoek in.

Ook in Wijk en Aalburg aan de Engelsestoof. Zaterdagavond. Toen werd een damesfiets, e-bike, gestolen. Merk Koga E-special Lady, goudkleurige spatborden, framenummer: KG1315245

Wijk en Aalburg lijkt favoriet. In de Oude Kerkstraat werd van een geparkeerde BMW een koplamp gestolen. Er was veel braakschade. Ook zijn er beelden van een bewakingscamera. De politie bekijkt de beelden.

Werkendam: Op de Tol (langs de A27 op de carpoolplaats) werd tot tweemaal toe een diefstal gepleegd uit geparkeerde auto's.

In Sleeuwijk vond een inbraak in een woning plaats aan de Prins Willem van Oranjestraat tussen 02.30 en 06.00 uur.

Getuigen
De poltie vraagt getuigen zich te melden via 0900 8844. Wie iets verdachts meent te zien, wordt verzocht dit altijd te melden.
De wijkagent van Woudrichem twittert: 'Inbrekers zijn slanker dan u denkt!  Sluit alle ramen en deuren af als u weg gaat. Stop woninginbraken.'

Lees meer over:

Politie Altena inbraken regio
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.