donderdag 20 januari 2022

Alles over Altena

Nieuwe picknicktafel in Drongelen

16 maart 2015 (door AalburgNet)
DRONGELEN - Aankomend weekend organiseert het Oranje Fonds weer NLdoet. NLdoet vindt plaats op vrijdag 20 en zaterdag 21 maart. En net als alel voorgaande jaren zal Stichting Dorpsbelangen Drongelen ook dit jaar weer deelnemer zijn aan NLdoet. Er staat een aantal klussen op het lijstje die in en rondom het dorpshuis De Oude School in Drongelen uitgevoerd zullen worden. Dat zal op zaterdag 21 maart gebeuren.
 
Binnen in de zaal worden er spotjes aangebracht, zodat er meer sfeerverlichting zal zijn tijdens feesten en partijen.
 
Buiten zal er een pad aangelegd worden vanaf het terras naar de achterkant. Maar ook het terras zal aangepakt worden. Het terras zal weer vlak gemaakt worden, zodat het terras voor rolstoelgebruikers en voor blinden/slechtzienden weer veilig te gebruiken is.
 
Picknicktafel
Onlangs heeft de stichting een nieuwe picknicktafel aangeschaft. Het is een grote tafel waar veel mensen aan kunnen zitten. Deze picknicktafel zal ook geplaatst worden. Aangezien de lente en dus het mooie weer er aankomt, zal de picknicktafel binnenkort al veelvuldig gebruikt gaan worden.
Er valt dus weer genoeg te doen bij het dorpshuis in Drongelen. Maar de vele vrijwilligers van de stichting draaien hun handen er niet voor om en zullen de handen uit de mouwen steken, zodat op het einde van de dag de klussen geklaard zijn.  
 
Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom zien met NLdoet hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk. Ook laat NLdoet zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. En dat is zeker het geval in Drongelen.
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.