vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Kees Vreeken nieuwe voorzitter Historische vereniging

16 maart 2015 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Tijdens de ledenvergadering van 12 maart stemden de leden van de Historische Vereniging Werkendam en De Werken c.a. in met de benoeming van Kees Vreeken als nieuwe voorzitter. Aleida den Hollander-Brienen en Adri van Voorst werden benoemd en Corine Koek aanvaarde haar herbenoeming. Bas voor den Dag nam op datzelfde moment afscheid..

Sinds het vertrek van Chris Baggerman in september 2014 had de vereniging geen voorzitter. Het bestuur besloot om tot de jaarvergadering in maart te wachten met de benoeming van een nieuwe voorzitter en verdeelde tot die tijd de diverse taken. Doordat Bas voor den Dag zich niet herkiesbaar stelde, ontstonden twee vacatures. Met de benoeming van Adri, Aleida en Kees zijn de vacatures weer vervuld. Corine Koek zal het secretariaat van Kees overnemen.

Voltallig
Tijdens de vergadering blikte Vreeken terug op de achterliggende periode: ‘Een half jaar geleden raakten we onze voorzitter onverwachts kwijt. Dat was even slikken. Maar, dat was maar even. In de maanden erna ging het werk gewoon door. Met vereende krachten. Allemaal, stuk voor stuk, hebben we ons beste beentje voorgezet. We hebben gedaan wat we konden en dat bleek nog heel veel te zijn. Het jaarverslag laat zien dat we in het achterliggende jaar niets minder gedaan hebben.’

Het bestuur is blij dat ze weer voltallig is. Ook de komende periode staan weer veel activiteiten op het programma. ‘Elk verenigingslid mag meedoen, er is genoeg te doen.’ (Historische Vereniging)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.