donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Politie haalt gestolen auto's op in Veen

15 maart 2015 (door AalburgNet)

VEEN - WIJK EN AALBURG: De politie is bezig met een onderzoek naar gestolen auto's die gevonden werden bij een autotransportbedrijf in Veen. De zaak kwam zaterdag (14 maart 2015) aan het rollen door een tip. Inmiddels is van negen auto's vastgesteld dat deze van diefstal afkomstig zijn. Er zit een verdachte vast.

Het bedrijf waar de inval is gedaan, blijkt een transportbedrijf dat auto's distribueert, met een hoofdvestiging in Wijk en Aalburg en een opslagterrein aan de Veense Steeg. 
Hechtenis
Zaterdagavond werden op het Veense bedrijfsterrein negen gestolen auto's teruggevonden. De bedrijfsadministratie werd in beslag genomen. Een 73-jarige man werd gearresteerd op verdenking van heling. De verdachte is in voorlopige hechtenis gesteld. 
De auto's zijn door een takelbedrijf afgevoerd. Het terrein is (en blijft voorlopig) afgesloten. De aanwezige pers moest daarom opnamen maken vanaf de openbare weg.
Onderzoek
Gezien de omvang van het bedrijf gaat het onderzoek de komende dagen verder. Nieuwe arrestaties worden daarbij niet uitgesloten.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.