vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Oké Magazine viert met 75 uitzendingen 'een beetje feest'

13 maart 2015 (door AalburgNet)

VEEN / ALTENA - 'Een beetje feest'. Aankomende woensdag gaat het programma Oké Magazine voor de 75ste keer de ether in. Het actualiteitenprogramma krijgt de aankomende keer een klein feestrandje. 

Wie eens een keer in de studio een uurtje radimaken van dichtbij wil ervaren, krijgt aankomende woensdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur de kans. Radiomakers Henri Verhagen en Cor Spek stellen luisteraars in de gelegenheid er bij te zijn. Het enige wat men moet doen is een mail sturen naar info@oke.fm met daarin vermeld wat jouw feestreden is om een uurtje radio te willen maken op de woensdagavond.

De meest aardige, leuke, gezellige, interessante inzending wordt getrokken en deze persoon is dan - met koffie en gebak - een avond te gast in de Veense radiostudio. Henri Verhagen: 'Het wordt een avondje sfeer happen. We laten onze gast die avond ervaren en zien hoe het er in onze uitzendingen aan toe gaat.' Cor Spek noteert: 'Radio is een prachtig medium. Maar om het zelf eens van dichtbij te zien, is een leuke ervaring. Dan krijg je beeld eng eluid bij de radio. Het leek ons leuk een luisteraard dat eens mee te laten maken.'

Meedoen
Dus wie kans wil maken op een gezellig avondje radio, stuurt een mailtje waarom het zo leuk is erbij te zijn naar info@oke.fm. De gelukkige winnaar wordt woensdagmorgen 18 maart benaderd. Zet in de mail ook even het telefoonnummer waarop je die ochtend te bereiken bent. Dan kan er eventueel ook rechtstreeks gebeld worden om het heugelijke nieuws te delen.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.