zaterdag 27 november 2021

Alles over Altena

'Geen onderzoek ván Werkendam vóór Werkendam'

12 maart 2015 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Raadsleden uit de gemeenten Aalburg en Woudrichem hebben afgeloipen dinsdagavond kritiek geuit op het feit ze geen bijdrage hebben kunnen leveren aan het nieuwe onderzoek naar de meerwaarde van een fusie. Dat onderzoek is een wens van de gemeente Werkendam, dat ook het voortouw neemt in het nieuwe hoofdstuk van de samenwerking in Altena. Volgens wethouder Peter van der Ven heeft eerst het college van B&W zich over de onderzoeksvragen gebogen en zijn deze vervolgens teruggekoppeld aan de raadsfracties. Daarna zijn de vragen naar de buurgemeenten gegaan voor eventuele aanvullingen.

Lees hier verder...
 

Lees meer over:

Altena fusie samenwerken
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.