vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Startersevent helpt jonge ondernemers steviger in het zadel

12 maart 2015 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - 'Vergroot je kennis van zaken... Om een vliegende start te maken.' Onder dit motto organiseert Rabobank Altena op maandag 13 april Startersevent 2015. Een netwerk- en kennisbijeenkomst voor mensen die met plannen rondlopen een eigen bedrijf te beginnen of dat onlangs hebben gedaan. Diverse gevestigde ondernemers ondersteunen het event met kennis en kunde.

'Je hebt er altijd al van gedroomd… een eigen bedrijf. Niets is toch mooier dan doen wat je het allerliefste doet!', zo klinkt de wervende uitnodiging van Rabobank Altena aan ondernemers die druk zijn met het opbouwen van hun bedrijf om dat vooral tot een succes maken. In de flow van enthousiasme en hard werken wordt niet als eerste gedacht aan het regelen van financiële zaken of een goede administratie. Rabobank Altena steekt op deze gebieden starters graag een hand toe.

Netwerken
De insteek van het Startersevent is daarom kennisvergroting met praktische tips en inspirerende verhalen van experts. Dat zijn gevestigde ondernemers die hun expertise willen delen. Partners van dit event zijn HV Media, Nooteboom Personal Organising, Verti advies & partners, Open Coffee Altena, Payroll-organisatie CCV en B2B-platfom Ondernemend Altena. Ook is er deze avond alle ruimte om met collega-ondernemers te  netwerken en ideeën uit te wisselen.

Aanvang is 18.30 uur op het kantoor van Rabobank Altena aan de Sportlaan 170 in Almkerk. Meld je aan via DEZE website en zorg dat je erbij bent!

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.