vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Economisch Manifest Altena basis regionale belangenbehartiging

7 maart 2015 (door WoudrichemNet)
GIESSEN - Bij transportonderneming Van Wijk in Giessen hebben onder andere het Tweede Kamerlid Carola Schouten en lijsttrekker voor de provinciale ChrstenUnie-SGP Hermen Vreugdenhil het economisch manifest Altena ondertekend. Hiermee geven zij aan dat ze zich zowel in Den Haag als in Den Bosch in te zetten op de belangrijke economische vraagstukken in Altena.
 
Carola Schouten: “Bij het werkbezoek aan Concordia in Werkendam bleek hoe belangrijk de inzet vanuit de Tweede Kamer is voor financiering door de banken van onze bedrijven in de maritieme sector. Ik zal zoeken naar oplossingen zodat werkgelegenheid en ontwikkeling van bedrijven in de maritieme sector in Werkendam overeind blijft.”
 
Reconstructie A27
Bij transportonderneming van Wijk ondertekenden Hermen Vreugdenhil, Arie van Loon, Carola Schouten en de lokale wethouders Machiel de Gelder en Izak Koedoot het manifest symbolisch op een vrachtwagen.
Vreugdenhil: “Voor onze transportbedrijven is het noodzaak dat de A27 snel wordt aangepakt. Wij zullen ons hier in Den Bosch voor inzetten en roepen de provincie op om mee te betalen aan de reconstructie van de A27. Onze ondernemingen leiden wekelijks veel schade van de files.”
 
Eerder deze week bezocht SGP Kamerlid Kees van der Staai, de agrarische sector in de regio. Arie van Loon die als nummer twee op de CU-SGP lijst het manifest ondertekende: “Wij willen ruimte bieden aan onze agrariërs die met draagvlak in de omgeving hier boeren. Dat vraagt niet om beknellende regels maar om maatwerk.”
 
Concreet
De ondertekenaars geven aan aanspreekbaar te zijn om de inzet voor de regio concreet te maken. “U mag ons hier altijd op aanspreken. Wij spreken elkaar hier ook op aan in Den Haag, Den Bosch en in de gemeenten om de regio tot bloei te brengen,” aldus Vreugdenhil.
 

Lees meer over:

Altena regio economisch manifest
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.