vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Aan tafel voor Duchenne

6 maart 2015 (door WerkendamNet)

 

SLEEUWIJK - Na de actie roeien voor Duchenne gaat de moeder van Kevin uit Sleeuwijk nu de loodzware Duchenne Heroes tocht fietsen om zo veel mogelijk geld op te halen voor het onderzoek naar de oplossing voor Duchenne.

Om de strijd aan te gaan tegen Duchenne gaat de moeder van Kevin, Monique, samen met een groep mountainbikers genaamd ' Bike Team Andel' deze ontzettend zware 500 kilomter fietsen. Elke dag ruim 70 kilomter mountainbiken op onverharde wegen, zeven dagen achter elkaar. De training is sinds december begonnen, want zeven dagen lang zoveel kilometer mountainbiken is afzien, zelfs voor de best getrainde sportman of -vrouw.

Sponsoring
Om Monique te sponsoren is er in nauwe samenwerking met Eet en Drinkerij 't Oude Stadthuys in Gorinchem op 24 maart vanaf 18:00 uur een speciaal benefiet diner voor Duchenne in het leven geroepen!

Voor € 35,00 per persoon kunt u samen met vrienden en kennissen, want iedereen is welkom uiteraard, van een heerlijk en speciaal voor dit evenement ontworpen 3-gangen diner genieten (keuze uit vlees of vis*). Dit is inclusief een welkomst drankje, alle verdere drankjes zijn voor eigen rekening. Per diner schenkt u € 21,00 aan dit goede doel en van de opbrengst van alle genuttigde drankjes gaat 50% naar Duchenne, dit alles dankzij de medewerking van 't Oude Stadthuys!

Dus aarzel niet, kom een avond gezellig eten en drinken met al je vrienden en kennissen!! Op die manier steun je Kevin met je bijdrage om het onderzoek naar de zo ontzettend noodzakelijke oplossing voor Duchenne te versnellen!!

Bedankt
"Wij hebben de mogelijkheid om meerdere avonden te vullen bij 't Oude Stadthuys, dus wij hopen op een grote belangstelling en heel veel reserveringen! Reserveren kan via het volgende e-mail adres: aantafelvoorduchenne@outlook.com - In ieder geval alvast ontzettend bedankt voor je steun!!"

Duchenne Parent Project
De stichting Duchenne Parent Project is een stichting van ouders met kinderen met Duchenne. Met deze stichting wordt geld ingezameld voor onderzoek om medicijnen te ontwikkelen om deze ziekte te kunnen behandelen of zelfs genezen. (zie ook: www.duchenne.nl/)
Om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Kevin en alle andere Duchenne kinderen heeft deze Stichting een slopende mountainbike race van Frankrijk naar Nederland georganiseerd, genaamd " Duchenne Heroes". (zie ook duchenneheroes.com)

Lees meer over:

Duchenne fietsen heroes kevin
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.