zaterdag 4 december 2021

Alles over Altena

Motel in Veen breidt uit met beautycentrum

4 maart 2015 (door AalburgNet)

VEEN - Het motel in Veen breidt uit met een zonnestudio en schoonheidsspecialiste. City Sun wordt de naam van de splinternieuwe zonnebankstudio gelegen aan de Veensesteeg 21 in Veen. De naam is geïnspireerd op het naastgelegen City Motel.

Een achttal zonnebanken staan daar gereed voor de verbijvers van het motel, maar ook voor het gehele land van Heusden en Altena. City Sun beschikt niet enkel over zonnebanken voor de bruine kleurt, maar ook over zonnebanken met vitamine D- en collageenlampen, om bijvoorbeeld winterdepressies te boven te komen.

Binnen het nieuwe beautycentrum werkt schoonheidsspecialiste Laura Bouman onder de naam Beauty Boutique Laura. Bij haar kunnen mensen terecht voor gezichtsbehandelingen, epileren, harsen en het bleken van tanden. Daarnaast ook voor een manicure of voor het zetten van kunstnagels.

Opening
De feestelijke opening van City Sun en Beauty Boutique Laura vindt plaats op zaterdag 7 maart. Een leuke happening, met een hapje en een drankje en speciale acties, toegankelijk voor iedereen. De open dag duurt van 13.00 uur tot 19.00 uur.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.