woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Politici ondertekenen Economisch Manifest Altena

4 maart 2015 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - Op vrijdag 6 maart wordt het Economisch Manifest Altena ondertekend door ChristenUnie en SGP-politici vanuit gemeenten, provincie en de landelijke politiek. Het manifest bevat concrete actiepunten om de economische groei van het Land van Heusden en Altena te bevorderen.

De ondertekenaars zijn Tweede Kamerlid Carola Schouten (ChristenUnie) Hermen Vreugdenhil, (lijsttrekker ChristenUnie-SGP), Arie van Loon (nr.2 op lijst ChristenUnie-SGP), Machiel de Gelder (SGP wethouder Werkendam) en Izak Koedoot (ChristenUnie wethouder Woudrichem).

Netwerken
Het manifest zal om 15.30 gepresenteerd en ondertekend worden bij transportonderneming Van Wijk in Giessen. Aansluitend is er een borrel.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.