woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Wijkagenten Werkendam: 'Niet naar de kerk? Dan opletten!'

27 februari 2015 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Gelet op de grote hoeveelheid inbraken de achterliggende periode in Het Land van Heusden en Altena - en daarmee ook in de gemeente Werkendam - roept de politie iedereen op vooral waakzam te blijven en verdachte situaties direct te melden.
De wijkagenten van Nieuwendijk / Sleeuwijk gaan in hun drive de inbraakgolf te stoppen zover dat werkelijk alle creativiteit getoond wordt. De lokale dienders zetten daarbij zelfs het middel van selectieve communicatie in. Letten op de spullen van je naasten als zij even niet thuis zijn. Een mooie vorm van zondagse burenhulp.

In de categorie 'selectieve communicatie' valt toch wel dit bericht van de wijkagenten van de gemeente Werkendam op Twitter: 'U gaat dit weekend niet naar de kerk? Help ons tussen 17:00 en 20:00 uur! Er zijn veel inbraken rond dit tijdstip, meld verdachte situaties.'

Bellen
De stelregel daarbij is: geen spoed, wel politie? Bel dan 0900-8844! Op dit nummer kunt u terecht met al uw niet-spoedeisende vragen en problemen. Zonodig wordt u snel doorgeschakeld naar het dichtstbijzijnde politiebureau. Bij nood en spoed belt u met 112.

Lees meer over:

Politie Altena inbraken kerk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.