vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Jochem en Nick Uithoven stoppen

24 februari 2015 (door AalburgNet)

BABYLONIENBROEK / ANDEL - Het stond al eerder in de pers. Snelle Jelle - de ontbijtkoek van Peijnenburg - stopt na dit seizoen als sponsor van marathonploeg. Daarmee valt ook het doek voor de complete equipe. De broers Jochem Uithoven uit Andel en Nick Uithoven uit Babylonienbroek maken deel uit van dit goed presterende team waardoor de marathonschaatssport met een dubbel afscheid te maken krijgt. Ook Jochem en Nick stoppen met schaatsen op het hoogste niveau. Aldus de uitgekomen nieuwsbrief van Team Snelle Jelle.

Volgende week staat in Amsterdam de Finale van de KPN Marathon Cup op het programma. Om 20.30 uur gaat Team Snelle Jelle van start voor hun allerlaatste wedstrijd als Team Snelle Jelle. Ook zal dit de laatste wedstrijd op het hoogste niveau zijn van Jochem en Nick Uithoven.

Knallen
Wie de mannen uit Altena en hun schaatsmakkers nog een keer wil zien knallen, en hen zo een afscheid wil geven, moet dus naar Amsterdam om hen langs de lijn aan te moedigen. Het wordt ongetwijfeld een bijzondere schaatscup daar in 020...

Snelle Jelle komt voort uit Team Brabant en rijdt nu voor het tweede jaar in de Topdivisie. Het team bestond uit: Jochem Uithoven, Durk Fabriek, Nick Uithoven, Robert van Dalen, Robin Snoek, Robert Bovenhuis. De begeleiding was in handen van Koen Lankhaar, Ruud Borst, Johnny Verbeek, Arnold Stam en Wout de Jong.

(Foto Snelle Jelle)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.