zaterdag 27 november 2021

Alles over Altena

Info energielabel ook te beluisteren

21 februari 2015 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - ALTENAREGIO – In de afgelopen weken hebben alle woningeigenaren die niet in het bezit zijn van een energielabel, een voorlopig label ontvangen met een folder van de rijksoverheid. Dit label geeft aan, hoe energiezuinig de woning is. Voor mensen met een visuele beperking is het lastig deze informatie te lezen.

Bij De Bibliotheek CultuurPuntAltena is de folder nu in gesproken vorm gratis te leen, samen met de kennismakingskoffer met daisyspeler (afluisterapparaat voor gesproken boek).

Voor meer informatie: Tryntsje van Vessem, 0183-501983 of t.vanvessem@bibliotheekaltena.nl.

Kennismaken
De Bibliotheek CultuurPuntAltena heeft voor mensen die kennis willen maken met het Aangepast lezen een koffertje te leen, waarin het ingenieuze afluisterapparaat, de zgn. daisyspeler, zit met enkele gesproken boeken. Voor zowel leden als niet-leden (op vertoon van een geldig identificatiebewijs) is deze koffer gedurende zes weken gratis te leen inclusief de gesproken informatie-daisy-CD “Energielabel”.
 

Lees meer over:

energie Altena bibliotheek bieb
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.