woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Herder gevonden: wie is de eigenaar?

17 februari 2015 (door AalburgNet)

EETHEN - Gisteren is er in Eethen weer een vondeling gevonden. In dit geval een herder. De dame in kwestie is of recentelijk bevallen van pups of ongelooflijk schijnzwanger. Aldus Dierenambulance Altena. De hamvraag is: 'Wie weet wie de eigenaar is?'

De hond heeft een flinke wond in haar linke voorpoot en mist al langer een teennagel rechtsvoor. 'Het dier is ongelooflijk gestrest, maar is een waanzinnig lieve hond. Ze tilde nog geen lip op tijdens de behandeling en het onderzoek van de dierenarts in kliniek Heesbeen.'

Gedumpt - UPDATE 17-2

Er heeft zich niemand gemeld voor de dame en de dierenarts vermoed dat ze toch de afgelopen twee weken een nest jongen heeft gehad. Dierambulance Altena laat weten: 'We zijn bang dat ze toch echt gedumpt is, het arme dier. Dus moeten we een goed plekje voor haar zoeken en kijken hoe we de dierenartskosten betaald krijgen. Donaties hiervoor zijn van harte welkom bij Stichting Dierenambulance Altena. We draaien tenslotte geheel op vrijwilligers en giften zonder een cent subsidie.'

Dus: wie heeft er een plek voor deze lieve dame...?

UPDATE 18-2

Dierenambulance Altena tiwttert: 'Moederhond ondergebracht bij gastgezin waar die, als het klikt, ook kan bljkven. We hopen op een mooi en goed leven voor de hond.'

(Foto Stichting Dierenambulance Altena)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.