vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Lions Club tekent contract met ACKC

14 februari 2015 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Korfbalvereniging ACKC uit Almkerk is er wederom in geslaagd een maatschappelijk betrokken partner aan zich te binden, afgelopen zaterdag tekende ACKC het contract met de Lions Club land van Heusden en Altena.

De Lions Club wilde met deze samenwerking niet alleen ACKC sponsoren maar ook maatschappelijk doel uit de regio daarbij betrekken. Dit doel werd gevonden bij de Zonnebloem afdeling Almkerk/Nieuwendijk die de accommodatie van de sportclub gaat gebruiken voor hun bijeenkomsten.

Stimuleren
Meeuwis Millenaar, voorzitter van ACKC, en Johan Molengraaf, president van de Lions Club, tekende namens de Lions de overeenkomst in sporthal de Jager tijdens de jaarlijkse ACKC dag,  de Zonnebloem werd vertegenwoordigd door Sandra van der Zouwen en Janny Branderhorst.
Molengraaf zei verheugd te zijn met deze samenwerking welke uniek is in de regio maar waarschijnlijk ook daarbuiten/ 'Onze bijdrage wordt gebruikt om sport voor ouderen te stimuleren en zag een ideale samenwerking met de Zonnebloem welke als doelstelling heeft mensen met een (fysieke) bewerking uit hun eenzaamheid te halen en te houden.' De Zonnebloem heeft samen met ACKC daar een plan voor opgesteld

Lees meer over:

Altena zonnebloem contract ACKC lions
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.