maandag 15 augustus 2022

Alles over Altena

Knusterooiers zoeken steun bij Knusterooiers

13 februari 2015 (door WerkendamNet)

HANK - Als tijdens Carnaval Hank omgedoopt word tot Knusterooierslaand transformeert de Hankse bevolking massaal in Knusterooiers en viert iedereen carnaval. Aldus Stichting Carnaval Hank.

'Alle activiteiten die we als Stichting Carnaval Hank organiseren worden dan ook enorm gewaardeerd. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door een groot aantal commissies. Die commissies hebben weer een aanzienlijk aantal vrijwilligers. Kortom een groot deel van de Knusterooiers zijn tijdens deze activiteiten actief. Er worden liedjes geschreven en gezongen, er worden wagens gebouwd en loopgroepen georganiseerd voor in de optocht. Er worden sauwels gecreëerd, en de avonden worden zeer druk bezocht. Voor de ouderen onder ons is er het 55+ Bal, voor de jongeren KnusteStars en voor de allerkleinste ‘t Snotpinnekesbal. De zieken en gehandicapten wordt door een afvaardiging van Prins Bram en Gevolg bezocht. Er wordt ieder jaar een Boerenbruidspaar getrouwd etc., etc. Dit alles voor Jong en Oud. Kortom “Carnaval leeft in Hank.”

Oproep
Om al deze activiteiten te organiseren is Stichting Carnaval Hank aangewezen op haar Knusterooiers. Daarom wil de commissie “De Zotte Nar” een beroep doen op de inwoners om het Carnaval in Hank te kunnen waarborgen tot in lengte van dagen. Dit kan door lid te worden van “De Zotte Nar”. 'Voor 22 euro steunt u het Carnaval in Knusterooierslaand en bent u een enorme steun om dit jaarlijks weer te kunnen organiseren. Dus als u vindt dat Carnaval deel moet blijven uitmaken van ons cultureel erfgoed in Hank, steun dan “De Zotte Nar”. Het geld is te storten op rekeningnummer NL93 RBRB 0850 0832 73 ter attentie van Stichting Carnaval Hank. Als bewijs van deelname als lid van De Zotte Nar krijgt u een button.
 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.