woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Sportgala Woudrichem wordt groots opgezet

12 februari 2015 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Het sportgala Woudrichem 2014 staat weer in de startblokken om de sporters uit de gemeente Woudrichem te huldigen. Er zullen die avond  ruim 200 sporters aanwezig zijn uit verschillende individuele en teamsporten.

De organisatie heeft weer een aantrekkelijk en gevarieerd programma samengesteld. Zoals gebruikelijk worden de prijzen uitgereikt door een lokale sportbekendheid zoals eerder bijvoorbeeld Hans Vonk en Ruud Brood. Dit jaar is een sporter gevonden die een Nederlandse, Europese en wereldtitel heeft behaald.

Een nieuw team van presentatoren gaat de avond aan elkaar praten. Begonnen wordt met de kleine kampioenen en eindigen met de uitreiking van de prijzen voor de door een onafhankelijk jury gekozen. Het gaat daarbij om de sportvrouw, sportman, het sporttalent, de sportteam, sportvereniging en de sportvrijwilliger van het jaar. Alle winnaars krijgen een fraai kunstwerk van de Woerkumse kunstenaar Jaap Hartman.

Sportkanjer
Bovendien zal er op deze avond een oeuvreprijs  worden uitgereikt aan een bijzondere sportkanjer uit de gemeente.

Het Sportgala Woudrichem 2014 wordt gehouden op vrijdag 13 maart 2015 in het Rondeel te Woudrichem, aanvang 19.00 uur de toegang is gratis.

(Foto Sportgala Woudrichem 2013)

Lees meer over:

sport rondeel sportgala
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.