donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Gemeente Aalburg zoekt jonge ondernemers

11 februari 2015 (door AalburgNet)

AALBURG - Tijdens het op zaterdag 9 mei a.s. te houden Marianne Vos wielerfestival Aalburg vinden er veel activiteiten plaats rondom het thema sport.
Een van de onderdelen is een workshop ondernemen = topsport, topsport = ondernemen.
Deze workshop wordt georganiseerd in opdracht van de provincie Noord-Brabant door Business meets sports. Vorig jaar is dit evenement ook gehouden en een groot succes geworden.

Dit jaar wordt speciaal ingezet op jonge ondernemers en jonge sporters. Het doel daarvan is deze met elkaar in contact te brengen en elkaars sterke kanten te leren. Informatief, leerzaam en leuk.
De gemeente is daarvoor op zoek naar een groep van 15-20 jonge (startende) ondernemers die het leuk vinden om aan deze workshop deel te nemen. De ondernemers hoeven niet alleen uit Aalburg te komen. Ook uit de omliggende gemeenten zijn ondernemers welkom. Aan de workshop zijn geen kosten verbonden.

Programma
Het exacte programma wordt nog uitgewerkt. De verwachting is dat de workshop gehouden wordt van 10.00 tot 14.00 uur (inclusief lunch).

Heeft u als jonge ondernemer in principe wel belangstelling voor deelname aan de workshop? Meld u dan geheel vrijblijvend aan. U ontvangt dan binnenkort nadere aanvullende informatie, waarna u alsnog defi nitief kunt beslissen of u hieraan wilt deelnemen.
U kunt een mailtje sturen naar: k.noorloos@aalburg.nl met daarin vermeld uw naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, emailadres en een korte omschrijving van uw bedrijfsactiviteiten.

(Archieffoto)

Lees meer over:

gemeente ondernemers workshop
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.