zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Open Coffee Altena verwacht grote opkomst in Kasteel Dussen

10 februari 2015 (door WerkendamNet)

DUSSEN - Donderdag aanstaande, 12 februari, wordt er een grote opkomst verwacht bij Open Coffee Altena 17.0 op Kasteel Dussen. Gastheer Taste and More is er klaar voor. Desiree Leijdens en haar team zetten alle zeilen bij om er een topontmoeting van te maken. 'Dat gaat zeker lukken', reageert Leijdens die de ondernemers meer dan gastvrij zal onthalen.

Ondernemend Altena, het netwerkplatform achter Open Coffee Altena, bevestigt de grote opkomst. 'Er zijn nu al honderd aanmeldingen met nog twee dagen te gaan', weet drijvende kracht Cor Spek die vertelt dat het feitelijke aantal aanmeldingen vooraf normaliter lager ligt. Spek denkt dat de unieke locatie zeker te maken heeft met de hogere voorinschrijving. 'Maar deze ochtend gaat ook het landelijke Vincent van Gogh-jaar in Altena van start. De drie burgmeesters zijn aanwezig om dat alles een officieel tintje te geven. Zij  onthullen onder andere het logo en lanceren de speciaal gemaakte promo.'

Alle reden dus voor ondernemers in de cultuur- en vrijetijdssector, maar ook in het MKB, om deze kans te pakken en mee te liften op de landelijke en provinciale promotie rond het merk Vincent van Gogh. Een kleine werkgroep van ondernemers heeft, gesteund door VVV Altena Biesbosch, het initiatief voor de regio Heusden en Altena omarmd.

Espresso
Ook start Open Coffee Altena aansluitend aan de netwerkbijeenkomst met de Espresso-sessies. Een korte en flashy ontmoeting van ondernemers waar kennis gedeeld en ervaring uitgewisseld worden rond het jaarthema: 'Hoe maak ik mijn netwerkbijeenkomsten effectiever?' De Espresso wordt dit jaar als pilot in de markt gezet. 'Eerst maar eens kijken of het aanslaat. Blijkt er behoefte te zijn, kunnen we dit altijd uitbouwen met volgend jaar andere thema's of andere vormen bijvoorbeeld', aldus Spek.

Alles op een rijtje
Open Coffee Altena 17.0 wordt gehouden op 12 februari 2015 op Kasteel Dussen. Gastheer Taste and More. Tijd: van 09:30-11:30 uur. De Espresso wordt geserveerd van 11:30 - 12:00 uur. Adres: Kasteel Dussen, Binnen 1 in Dussen. Huisfotograaf Lisette de Rade schiet weer de beelden.

Aanmelden voor Open Coffee Altena is zeer gewenst en kan via www.OndernemendAltena.nl
Aanmelden voor de Espresso's (maximaal 15 deelnemers) is vriendelijk verplicht. Dit gaat via de speciale button op www.OndernemendAltena.nl. Daarbij geldt vol = vol.

Open Coffee Altena wordt geserveerd door de redactie van AltenaSteden.net uit Wijk en Aalburg in samenwerking met HV Media (Veen).

(Foto Kasteel Dussen - Redactie Werkendam.net)

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.