woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Weer een geslaagd weekend voor W.I.K.

9 februari 2015 (door AalburgNet)

AALBURG - Afgelopen zaterdag stond er alweer een wedstrijd voor de turnsters op het programma. Deze keer mochten de instappers heel vroeg opstaan om als eersten te turnen in Terneuzen.

Caitlin Stegeman presteerde verrassend goed op sprong (tweede), maar ook op balk. (tweede). Esmee van Bergeijk toonde weer een prachtige oefening op vloer (eerste), waar ook Lieve Colijn (derde) goed presteerde. Sarissa Smulders werd met 13,300 punten eerste op brug. Esther Raams turnde op alle toestellen netjes. En dan de uitslag.. Esmee van Bergeijk werd net als vorige week eerste en Caitlin Stegeman steeg een plaatsje en werd tweede Lieve Colijn werd 6e, op de voet gevolgd door Sarissa Smulders die zevende werd en ook Esther Raams bleef goed in het spoor en eindigde op de negende plaats. Allemaal in de top tien.

In de andere baan turnde Danique bij de jeugd in divisie 4. Danique werd op alle toestellen behalve sprong tweede. Zij mocht dan ook zeer verdiend een zilveren medaille mee naar huis nemen, net als de vorige keer. Super goed Danique!

Anouk turnde in de middag bij de pupillen 1 D1. Anouk turnde een strakke wedstrijd en werd zelfs eerste op brug! Ze eindigde op de negende plaats.

Ook Estelle Kant, Fenna van Dortmont, Lotte Kievits en Mirthe Lankhaar turnden deze middag bij de pupillen 2 D1. Op vloer is verbetering te zien. Voor Estelle, Fenna en Mirthe was dit toestel vandaag hun beste onderdeel. Voor Lotte was dit sprong. Op balk komen ze nog moeilijkheid te kort. Hier zijn ze hard voor aan het oefenen zodat ook dat goed komt. Estelle werd tiende, Lotte twaalfde, Fenna dertiende en Mirthe zeventiende.

Ook voor Amke Vlastuin en Marylou Mouthaan was dit hun tweede voorwedstrijd in hun divisie senior niveau 5. Amke werd met de hoogste moeilijkheid op brug eerste en ook op sprong werd zij eerste. Marylou nam op de andere toestellen, balk en vloer, de eerste plaats voor haar rekening. Zij turnde op vloer de hoogste moeilijkheid. Deze super goede oefeningen resulteerden, net als in de vorige wedstrijd, in een gouden medaille voor Amke en een zilveren voor Marylou.

Lees meer over:

turnen W.I.K.
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.