donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Facebook Veilingactie voor Sijmen

9 februari 2015 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Op Facebook draait een bijzondere veiling onder de noemer "Verkoop voor Sijmen". Deze is gestart door een aantal Woerkummers.  Op de Facebookpagina worden diverse artikelen, producten en/of diensten van zowel particulieren als bedrijven te koop aangeboden. De opbrengst hiervan gaat in zijn geheel naar de Stichting Vrienden voor Sijmen. Wie mee wil doen is van harte uitgenodigd. Inmiddels zijn er 27 veilingacties geweest.

De beheerders van de veiling laten weten: 'Bent u ondernemer en wilt u een product of dienst aanbieden voor de veiling? Stuurt u mij of Henny Verhoeven dan een privébericht, dan regelen we dat het hier aangeboden wordt en uiteraard de verdere gang van zaken.
Bent u particulier en wilt u iets aanbieden voor de veiling? Neem dan ook even contact met mij of Henny om een afspraak te maken waar en wanneer u de donatie wilt brengen. Helaas is het door de drukte voor ons onmogelijk om alles persoonlijk af te halen, onze excuses daarvoor.'

Sijmen
Op 15 augustus 2014, vlak nadat zijn broertje Jitse is geboren, krijgen we het slechte nieuws, dat er bij Sijmen neuroblastoom stadium 4 is geconstateerd. Dit is een zeldzame vorm van kinderkanker in het zwaarste stadium.

De stichting Vrienden voor Sijmen is opgericht ter ondersteuning van Erik, Nicole en het herstel van Sijmen.

De stichting zal aankomende periode diverse acties coördineren om fondsen te werven om een nazorgtherapie in Amerika te kunnen bekostigen.
Verder zal de stichting Erik en Nicole op de hoogte houden van alle steun die uit de maatschappij komt, om hen kracht te geven elke dag weer positief in het herstel van Sijmen te staan.

Voor alle informatie en acties, kun je terecht op de website: www.vriendenvoorsijmen.nl

Donaties aan de stichting zijn van harte welkom en kunnen gedoneerd worden op: NL79 TRIO 0197 9850 25 t.n.v. Stichting Vrienden voor Sijmen

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.