zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Gemeente Werkendam huldigt jeugdkampioenen v.v. Altena

6 februari 2015 (door WerkendamNet)

NIEUWENDIJK - Het mag dan al 2015 zijn, maar met wat terugwerkende kracht gaat de gemeente Werkendam de jeugdkampioenen huldigen. Nu was de jeugd van v.v. Altena zeer succesvol in 2014 en dat heeft de gemeente Werkendam geweten. Op woensdagmiddag 18 februari gaat wethouder Peter van der Ven de kampioensteams in Dorpshuis Tavenu in het zonnetje zetten. Dat gebeurt tussen 13.00 en 15.00 uur.

De spelers van de Altena D2, Altena D3, Altena E1, Altena E2 en Altena F1 (en hun ouders) en trainers/leiders/coaches krijgen binnenkort nog via de website van Altena een persoonlijke uitnodiging.

Verder wordt aan de teams gevraagd om in wedstrijdtenue of trainingspak te verschijnen in Tavenu. Daar is bij binnenkomst een meldpunt ingericht, waar de kinderen zich als team moeten melden.

VV Altena: 'Over de datum is door Altena nog contact opgenomen met de gemeente, omdat het tijdstip in onze ogen niet al te handig is. De scholen in Midden-Nederland hebben geen vakantie en ook voor trainers/leiders/coaches is een tijdstip midden op de dag soms lastig. Van de gemeente kregen we te horen dat het echt niet anders kon. Hoe dan ook worden de teams met belangstellende ouders gevraagd om op 18 februari vanaf 13.00 uur acte de presence te geven in Tavenu. '

Namens Altena zullen enkele vertegenwoordigers aanwezig zijn om de kinderen op te vangen, maar wat extra hulp van ouders wordt zeker gewaardeerd.
 

Lees meer over:

sport huldiging Vv altena
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.