donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Zeven podiumplaatsen voor W.I.K.

4 februari 2015 (door AalburgNet)

AALBURG - Afgelopen zaterdag 31 januari hebben de laatste turnsters van W.I.K. hun eerste voorwedstrijd in Sprang-Capelle geturnd.

In de ochtend begonnen de instappers D2 aan hun allereerste grote wedstrijd. Dit was best even spannend. Uiteindelijk mocht Esmee van Bergeijk het hoogste podium beklimmen om de gouden medaille in ontvangst te nemen. Ook Caitlin Stegeman mocht naar voren komen, zij kreeg de bronzen medaille omgehangen.

In de middag turnde Lynn Wijnen bij de pupillen 1 D2. Lynn haar beste toestel is vloer en dit liet ze ook nu zien! 13.100 punten (derde). Maar ook op balk liet ze een goede oefening zien. (tweede). Na drie toestellen stond ze op de tweede plaats in het klassement met nog sprong te gaan. Lynn sprong keurig en bleef op de tweede plaats in het klassement. Zo mocht zij de zilveren medaille meenemen.

Beste wedstrijd
´s Avonds turnden Else van Vuuren, Esmai Smits en Femke ter Schure bij de junioren in divisie 5. Else liet alle tegenstanders achter haar op sprong, brug en vloer. (eerste). Esmai volgde haar op balk (eerste). Femke turnde een van haar beste wedstrijden en werd tweede op balk. Else mocht tweemaal gefeliciteerd worden, voor haar verjaardag en voor haar eerste plaats! Esmai maakte dit cadeautje nog leuker door tweede te worden. Femke eindige nipt op de vierde plaats.

Cynthia de Smet, Manon Vlastuin en Tiffanny Wijnbelt kwamen uit bij de senioren divisie 6. Cynthia straalde op vloer. (eerste) Manon was weer goed op brug en op sprong (eerste). Voor Tiffanny was dit sinds lange tijd weer een individuele wedstrijd, maar dit was niet te merken. Haar beste toestel was brug. Het feestje voor W.I.K. werd nog groter: Cynthia kreeg het goud omgehangen, Manon het zilver en Tiffanny werd negende.

Lees meer over:

sport turnen W.I.K.
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.