vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

ZVDO krijgt pololes

3 februari 2015 (door AalburgNet)

AALBURG - Afgelopen zaterdag moest het eerste Heren team van ZVDO aantreden tegen het vierde heren team van Njord uit Veldhoven. Njord 4 is de ongeslagen koploper uit de competitie. In de uitwedstrijd tegen Njord eerder dit seizoen kon ZVDO goed tegenstand bieden maar die wedstrijd werd  uiteindelijk met 11-6 verloren. Een verlies partij werd zaterdag ingecalculeerd maar stilletjes werd op een stunt gehoopt.

Dat er deze zaterdag geen stunt in zat werd al snel in de eerste periode pijnlijk duidelijk. De heren van Nord waren overduidelijk de meerdere van de ZVDO heren en waren ze op allerlei vlakken de baas. ZVDO kwam niet aan aanvallen toe en Njord counterde er lustig op los. Stand na de eerste periode 0-4. Dat er iets moest gebeuren was voor iedereen duidelijk. Er werd een schepje bovenop gedaan. Veel effect had dit helaas niet want halverwege de wedstrijd keek ZVDO tegen 0-8 achterstand aan. In de derde periode werd overgegaan naar een iets andere speelstijl. Voor de heren van Njord maakte dit niet veel uit. Nog steeds wisten ze zich behendig vrij te spelen en vanuit allerlei hoeken raak te schieten. Kansen werden door de Njord verdediging nauwelijks weggegeven. 0-13 was de stand na de derde periode en het was maar de vraag of ZVDO nog van de 0 zou afkomen in deze wedstrijd.

In de vierde periode kon Njord verder uitlopen naar 0-16. Zeven seconden voor tijd wist Emiel Goedel de eer voor ZVDO te redden en de 0 onder luid applaus van het aanwezige publiek van het scorebord te halen.

Volgende week speelt ZVDO om 18.45 uur een uitwedstrijd tegen de Bruinvis in Terneuzen.

 

Lees meer over:

ZVDO'74 waterpolo
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.