vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Dussense Boys tekent driejarig sponsorcontract met Rabobank Altena

2 februari 2015 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Donderdag 29 januari tekenden Bert Wijnands, voorzitter s.v. Dussense Boys en Peter Segers, directeur Bedrijven Rabobank Altena het sponsorcontract. De jeugd van s.v. Dussense Boys kan de komende drie jaar op de steun van Rabobank Altena rekenen.

“Met het sponsorcontract ondersteunen we de jeugd van s.v. Dussense Boys. Sporten verbindt; samen bewegen waarbij het teamspel voorop staat. Daar komt nog bij dat sporten goed is voor de gezondheid. Zo hebben we een aandeel in elkaar,”  aldus Peter Segers.   

Betrokken
“De visie ‘aandeel in elkaar’ zegt het al: Rabobank Altena is vanaf nu direct betrokken bij onze sportomgeving. Met deze verbintenis versterkt de bank ons in sociaaleconomisch opzicht. Onze maatschappelijke bijdrage, gericht op jeugdactiviteiten, kan hierdoor groeien,” aldus Bert Wijnands. “Het sponsorbedrag komt dan ook in zijn geheel ten goede aan de jeugdafdeling van s.v. Dussense Boys. Zo zullen er tal van jeugdactiviteiten onder de naam ‘Rabo Events’ geschaard gaan worden. De Rabobank draagt op deze manier direct bij aan de jeugdactiviteiten welke zich op ons sportpark afspelen en hier zijn we best een beetje trots op!

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.