woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Gedichten kun je ook beluisteren

2 februari 2015 (door WerkendamNet)

REGIO: Het zindert van de gedichten in het Land van Heusden en Altena sinds de start van de Poëzieweek afgelopen maandag.

Voor de derde maal wordt de poëzieweek georganiseerd (29 januari tot en met 4 februari) met dit jaar als motto “met zingen is de liefde begonnen”. De titel “Giro giro tondo” van het poëziegeschenk verwijst naar een Italiaans kinderliedje.

Het poëziegeschenk is geschreven door Ilja Leonard Pfeijffer en is getiteld “Giro giro tondo, een obsessie”. Kennismaken met Aangepast lezen

Daisyspeler
Voor wie het lezen vanwege een visuele beperking moeilijk gaat, heeft De Bibliotheek CultuurPuntAltena een gesproken versie van het Poëziegeschenk 2015 beschikbaar. Deze zgn. daisy-CD is gratis te leen in combinatie met de kennismakingskoffer met afluisterapparaat: de daisyspeler.

De Bibliotheek CultuurPuntAltena heeft voor mensen die kennis willen maken met het Aangepast lezen een koffertje te leen met daarin het ingenieuze afluisterapparaat, de zgn. daisyspeler en enkele gesproken boeken. Voor zowel leden als niet-leden (op vertoon van een geldig identificatiebewijs) is deze koffer gedurende zes weken gratis te leen inclusief de gesproken boeken en gedichten.

 

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.