donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

AltenaRoad Circuit loopt weg met Blankers en Van Vark

2 februari 2015 (door WoudrichemNet)

ALTENA -  Bij de start van het Het Altena Road Circuit 2015 op 25 april in Sleeuwijk zal Blankers & Van Vark uit Werkendam de nieuwe naamgever zijn.

Directeur David Blankers en de nieuwe coördinator van het loopcircuit, Jan van Herwijnen, tekenden 2 februari de overeenkomst.

Het door Blankers in 2003 opgerichte bedrijf, welke gespecialiseerd is op het gebied van administraties, advies en belastingzaken, wil door middel van dit loopcircuit hun naamsbekendheid in de regio en ver daarbuiten vergroten. Blankers: 'Wij zijn adviseurs die financiële en fiscale dienstverlening bieden aan met name ondernemers in het MKB. Onze missie is om dé (gespreks)partner te zijn voor de ondernemer. Vanuit ons kantoor in Werkendam bedienen we met een gemotiveerd team van medewerkers een zeer gevarieerde klantenkring. Zowel kleine als grote bedrijven in uiteenlopende branches vertrouwen hun financiële en fiscale zaken aan ons toe. Een toegevoegde waarde leveren we in de manier waarop wij onze diensten zorgvuldig afstemmen op de behoeften en doelstellingen van de klant, vertelt Blankers, zelf ook een fanatiek loper. Hij hoopt dat het circuit de komende jaren een mooie groei zal doormaken. Ook is hij trots dat de naam van zijn bedrijf onderdeel is van het oudste loopcircuit in Nederland .

Zes
Dit jaar tellen zes regiowedstrijden mee voor het Blankers & Van Vark Altena Road Circuit . De tien kilometer in Sleeuwijk, vijf in Werkendam, 5EM in Genderen en de vijf kilometer in Giessen. Na de tien kilometer in Hank zal de halve marathon in Woudrichem begin november de afsluiting zijn.

Meer info over de wedstrijden kun je vinden op www.altenaroadcircuit.nl , hier kun je je tevens inschrijven voor de verschillende wedstrijden.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.