donderdag 20 januari 2022

Alles over Altena

Oude School vervangt meubilair dankzij gift

27 januari 2015 (door AalburgNet)

DRONGELEN - Het dorpshuis De Oude School in Drongelen heeft nieuw meubilair aangeschaft. Met 4500 euro van het VSB Fonds in de knip werden tafels, stoelen en barkrukken vervangen. De Drongelense gemeenschap is er maar wat blij mee.

Vrijwilligers
Het dorpshuis is nog altijd het bruisende hart van deze lokale gemeenschap waar vrijwilligers met regelmaat de handen uit de mouwen steken.  Dankzij subsidies van verschillende instanties hebben de vrijwilliggers eerder de toiletgroepen laten verbouwen en kregen de hal en de gardarobe een flinke opknapbeurt. Dat gebeurde ook met de keuken.

Op 7 februari is er een Bingo-avond in De Oude School en op 29 maart een oergezellige hollandse avond.

Zie verder de Agenda op Aalburg.net

Lees meer over:

dorpshuis oude school Drongelen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.