donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

ZVDO deelt de punten

27 januari 2015 (door AalburgNet)

AALBURG - Afgelopen zaterdag moest het eerste Heren team van ZVDO aantreden tegen het derde heren team van De Zeeuwse kust uit Middelburg – Vlissingen. Op ranglijst neemt De Zeeuwse Kust de plaats in direct onder ZVDO.

De Heren van ZVDO gingen de eerste periode goed van start en namen een 2-0 voorsprong. De Zeeuwse kust kon hierna nog wel aanhaken maar aan het einde van de tweede periode had ZVDO een 3-1 voorsprong.
In de tweede periode stokte aanval van ZVDO. Op de midvoor positie werd veelvuldig balverlies geleden. De Zeeuwse kust kon door een lobje vanaf de middellijn scoren en vervolgens ook nog eens de 3-3 aantekenen waarmee de tweede periode werd afgesloten.
In de derde periode gingen de heren van ZVDO zwaar aanvallen. De kansen kwamen wel maar de bal wilde er maar moeizaam in. Toch konden de heren van ZVDO een 5-3 voorsprong nemen. Vlak voor het einde van de periode kon De Zeeuwse kust de 5-4 maken waardoor de wedstrijd nog niet gespeeld was.
In de vierde periode was ZVDO vooral de tegenstander van zichzelf. De bal ging op paal en lat maar niet tegen het net. De Zeeuwse kust kon het net nog wel een keer vinden en sleepte zo een gelijk spel in de wacht.

De doelpunten van ZVDO werden gemaakt door Tibor Molnar (2), Emiel Goedel, Seppe van der Wielen en Berry Boll.

Aanstaande zaterdag week speelt ZVDO om 19.00 uur wederom een thuiswedstrijd in AquaAltena. Tegenstander is dan de ongeslagen koploper Njord uit Veldhoven.

Lees meer over:

zwemmen waterpolo zvdo74
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.