zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Jonge Almkerker bedenkt innovatie voor arbeidsmarkt

27 januari 2015 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Robin van Wijngaarden uit Almkerk (22) is de trotse winnaar van een hackathon die Randstad afgelopen weekend organiseerde. Een groep van veertig jongeren boog zich 24 uur lang over ‘De wereld van werk’, een etmaal brainen, programmeren en vormgeven met als doel innovaties bedenken voor de arbeidsmarkt. 

Van alle deelnemers imponeerden Robin en zijn team de jury het meest met een nuttige app, waarmee kandidaten en opdrachtgevers van Randstad eenvoudig met elkaar in contact kunnen komen.

Reis

De jury, onder wie Reiant Mulder (algemeen directeur Randstad Nederland), Danny Mekic’ (jurist, internetexpert en zakenman) en Thijl Klerkx (ondernemer en eigenaar van Thijl.nl), beloont het team met een reis naar het prestigieuze South by Southwest festival in Austin (Texas) in de Verenigde Staten.

Het festival staat naast een rijk aanbod van artiesten bekend als een plek waar de laatste snufjes op het gebied van interactieve media voor het eerst aan het publiek worden getoond. Robin van Wijngaarden: “Ik heb het in 24 uur onwijs naar mijn zin gehad. Alles was goed georganiseerd en de sfeer was fantastisch. Ik denk dat dat er aan heeft bijgedragen dat we uiteindelijk zo ver zijn gekomen.”

 

Lees meer over:

arbeidsmarkt Almkerk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.